Sjukling.. :(

Hejhej, mår inge vidare idag.. har jätteont i halsen och snorar som fan.. ILLA!
har druckit te med honung och citron hela dan och tryckt i mej glass, sovit och nyst.. förhoppningsvis nyser jag ut alla baciller fort så jag snart är tillbax på banan igen :)
Imorrn vet jag intte vad som händer, om nåt händeer i huvvetaget, dvs om jag e bättre. om inte kommer jag ligga i soffan å glo på tv heeela dan, dricka te och försöka bli av med äckelförkylningen :S
På lörda kommer mamma, elin å hampan :) De ska bli kul!


save tonight..

Hej hopp, nu sitter jag här igen :/
Varit ledig i två dar nu å gjort lite nytta hemma :)
Snart ska jag gå till jobbet, å pippi muppar sej som alltid, men nu när sebbe inte e här så ligger hon faktiskt breve mig i sängen heeela natten! hahah
på freda kommer min kära familj, lääängtar så himla mkt efter er!♥ (pippi oxå ;) )
Hon ska ju för första gången träffa mormor, moster Elin å morbror Hampus :) hahah
Aja vi hörs senare kanske
pusspuss


∞~∞~∞~∞~∞~∞~∞

Idag är jag ledig efter en hård vecka, meen inte helt ledig ändå.. Var tvungen att storstäda, håller på å tvätta masssor (!) och gick ner på stan i ösregnet och shoppa.. (katthalsband (Hunter),sele + koppel, adresspingla, 2 håriga möss :], ett paraply till mig, gick in till frissan å kollla pris och tider dags att färga utväxten snart.. sen så gick jag till apoteket och sen till Ica och gick tillbax hem i ösregn, uppfriskande ganska skönt faktiskt, det e tur att vi inte bor så långt ifrån stan.
Sen när jag kom hem så testa ja halsbandet på Pippi --> too big :( hon får väl ha det senare eller nåt, tror inte dom hade några mindre.. selet funka ganska okej, i halsen va det lite stort men tror att det kan funka :) Om det inte ösregnar imorrn kanske vi går ut å går. heheh :)



♥ξ


Ååå vad jag längtar till nästa lördag, då kommer mammut å Elin å Schampus :)
Miss U!
Ska snart gå till jobbet, sen e jag ledig två dar... På freda ska jag vara duuuktig å tvätta hela dan å städa (totalstäda) och till och med gå iväg med pappersinsamlingen.. längtar inte tills de :S
känns inge vidare men det måste göras.
Å på lörda ska jag väl typ chilla ta sovmorgon och mysa med pippilotta :)
Pappa kanske skulle upp nu till helgen oxå, om Börje kunde hjälpa honom då, så vi får väl se hur det blir.


Pippi!

Igår va vi å hämta lilla Pippi, hon är åtta veckor och jättesöt! Man vill bara äta upp henne :)
Hon piper som en liten hamster hela tiden och jamar när hon vill nåt speciell, typ som att ha mat när hon sitter i lådan eller vill komma upp i sängen :) Hon låg mellan mej å sebbe hela natten, å väckte mej vid 5.. såå gullig!
Här kommer lite bilder så ni oxå kan gotta er ;)






NuNi

.....ahapp, inte så mkt att säga eller kanske joo... aja,
igår va Gudrun Schyman här och föreläste om jämställdhet. Skitbra föreläsning! Hon om nån kan verkligen snacka för sig. Tre timmar satt vi och lyssna. Sedan bar det ner till internatet och atäda ur köket och sedan rummet.. :S
Inte sådär jättekul dårå.. men att få hem en räkning på 500:- känns mindre intressant.
idag var det avslutning och så, andré drog med sina päron vid typ två, sebbe å anett vid halv ett-ett och fredde drog redan på morgonen.
Nu ere bara jag kvar här i mitt kök, sitter och väntar på att sebbish ska komma tillbax med bilen så vi kan dra till övik.
Hörrni, från och med NU är jag/vi sambos :) heheh
Imorrn blire myskväll med anett å fredde oxå, får väl se vad vi hittar på för nå kulit :D
Hoppas ni hare bra och får en 3vlig helg!





bonusbild till Elin, dehär är byxorna som jag köpte i svall förut :)
Puss å kram ξ


RSS 2.0